Maxus eDeliver 9 en Deliver 9 spoiler

Afbeelding

Veap Shield United presenteert de nieuwste aanwinst binnen het assortiment: de spoiler voor de eDeliver 9 en Deliver 9, de nieuwste voertuigen van Maxus. Veap is op dit moment één van de weinige fabrikanten die voor deze nieuwste bedrijfswagens een aerodynamische oplossing biedt.

“We mogen weer een merk verwelkomen binnen ons assortiment”, vertelt Thomas de Haas, salesmanager van Veap Shield United trots. “Al jaren bieden wij producten voor de meest populaire merken binnen Europa. Het komt niet vaak voor dat er een merk aan toegevoegd wordt. En als het elektrische voertuigen betreft al zeker niet. Daarom zijn wij extra trots dat wij nu ook een prachtige spoiler hebben voor de Maxus Deliver 9 en eDeliver 9!”

De afgelopen tijd hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan binnen de muren van de Europese leider in aerodynamische producten. Vanaf scratch af is er een spoiler ontworpen passend bij de uitvoering van de (e)Deliver9. Het design van het voertuig is doorgevoerd in de dakspoiler waardoor het naast de functionele voordelen ook nog op het gebied van styling zijn voordeel doet.

Kwaliteit staat voorop
De Haas: “Elk product dat wij ontwikkelen wordt op allerlei fronten getest, maar daarnaast ook gespiegeld aan onze eigen specifieke eisen. Zowel tijdens het 3D-ontwerpproces als tijdens de productie blijven wij deze testen. Alleen op deze manier komen we tot een product waarvan we de vertrouwde Veap kwaliteit kunnen waarborgen.”

De nieuwste aanwinst van Veap is vanaf heden te in twee hoogtes: 62 en 72 cm af dak en worden standaard geleverd in kleur RAL9016.

Terug naar het overzicht