Bepaling hoogte spoiler

Wij proberen vanuit klantperspectief op de best mogelijke manier een oplossing te bieden. Om onduidelijkheid te voorkomen en de klant direct een product te bieden die perfect aansluit op de wensen van de klant, hebben wij drie manieren bedacht om de hoogte te bepalen voor een spoiler. De eerste twee manieren genieten onze voorkeur.

Bij de eerste manier kijkt u naar het hoogteverschil tussen de cabine en de laadbak. Het hoogteverschil geeft direct de hoogte weer van de spoiler die het beste past.

De tweede manier gaat uit van de hoogte afstand tussen het chassis en de laadbak. Dit is voor elk voertuig anders, houd daar rekening mee! 

De derde manier is de inwendige hoogte van de laadbak. Let op! De vloer, het plafond en het hulpframe moeten er nog extra bijgeteld worden. Een mogelijkheid is om de laadbak van de buitenkant op te meten. 

Mocht het zo zijn dat de hoogte van uw voertuig niet direct past bij een vaste 3D spoiler, dan kunt u altijd nog kiezen voor een verstelbare 3D spoiler. Deze verstelbare 3D spoiler past zich aan, aan de hoogte van uw voertuig en ligt qua design in lijn met de vaste 3D spoilers. Kiest u toch voor een vaste 3D spoiler die qua afmetingen niet helemaal past, raden wij altijd aan om een spoiler te nemen die iets lager uitvalt. Dit zorgt namelijk voor een meer gestroomlijnd voertuig en is qua aanzicht een stuk mooier om te zien. 

Het laatste advies wat we u willen geven, heeft te maken met de laadbak. Wanneer de laadbak aan de bovenkant een 90° profiel heeft, kunt u het beste kiezen voor een spoiler die daar perfect op aansluit. Wanneer de laadbak aan de bovenkant meer met een rond profiel wegloopt, kunt u beter een spoiler nemen die iets lager uitvalt dan de hoogte van de laadbak. Dit heeft te maken met het weglopen van de luchtstromen. Klik hier om direct uw eigen spoiler te bestellen.