Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij streven ernaar uw mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
Bent u opzoek naar maatwerk dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.


Kantoor

Maandag-Vrijdag: 08:00 t/m 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten


Werkplaats

Maandag-Vrijdag: 06:00 t/m 15:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Bereikbaarheid / Route

Auto

Neem op de A15 afrit 36. Komt u vanaf Tiel sla dan aan het einde rechts af, komt u vanaf Arnhem/Nijmegen sla dan links af. Bij de rotonde neemt u de derde afslag links af de Bonegraafseweg op. Rijd deze straat uit tot u een haakse bocht na rechts tegen komt, ga hier rechtuit richting het tankstation, u ziet ons pand dan aan de rechterkant zitten.

Trein

Ook per trein zijn wij goed bereikbaar, ideaal als u een auto aflevert of komt ophalen. Neem de trein Tiel - Arnhem Centraal en stap uit bij station Opheusden. Vanaf 6:29 tot 18:59 rijden de treinen elk half uur, daarbuiten elk uur. Vanaf Arnhem komt u aan om :00 en :30, vanaf Tiel komt u aan om :29 en :59. Houd altijd de Reisplanner van NS.nl of 9292ov.nl in de gaten.
Logo

Bij Veap Shield United profiteert u van bijna 40 jaar ervaring in de vrachtwagenbranche. Al sinds de start van het bedrijf in de vroege jaren '80 ontwikkelen wij dakspoilers en doen dit vandaag de dag nog steeds.

Informatie Veap Shield United

Onze service

Contact

Einsteinstraat 1, 6669 NC
Dodewaard, NL