Werken bij Veap Shield United?

Dat kan! Vol enthousiasme, transparantie en met een positieve bedrijfscultuur bedenken we samen de beste producten voor de automotive sector. Dit doen we vanuit onze vestiging in Dodewaard. We bedenken producten die iets toevoegen. Zo zorgen we jaarlijks voor een besparing van 10 mijoen kilo co2 uitstoot! Dat staat gelijk aan 466.000 bomen, oftewel een bos ter grootte van 1236 voetbalvelden!

We ontwikkelen kunststof producten die bijdragen aan de aerodynamica en styling van lichte en zware bedrijfswagens. We werken samen met diverse autofabrikanten, importeurs en carrosesriebedrijven. Dat doen we niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Inmiddels zijn we Europees marktleider en groeien we ook buiten de Europese grenzen.

 

Vacatures

Medewerker op- en ombouw
Demonteer jij het interieur van een spiksplinternieuwe BMW X5 M? Of zaag je zonder zenuwen een opening in de achterwand van een nieuwe Mercedes Sprinter, en is een spoiler monteren voor jou appeltje-eitje? Dan zijn wij op zoek naar jou!  
Je interesse gewekt? Bel of mail gerust. Je kunt vragen naar Gerrit van Kleef of Robbert van Pluuren.

Medewerker Polyester / malproductie
Onze klanten vragen om de meest uiteenlopende producten. Niet alleen aerodynamische windgeleiders en truckstyling, maar ook complete bodykits om een Volvo FH om te toveren tot Torpedo. En wat dacht je van prototypes van diverse nieuwe autofabrikanten, die komen niet zomaar uit een printer rollen. Daarom zijn wij op zoek naar collega's die hun hand niet omdraaien om aan de slag te gaan met polyester. Van het handmatig lamineren of het maken van een mal, tot het pasmaken van prototype onderdelen.
Je interesse gewekt? Bel of mail gerust. Je kunt vragen naar Gerrit van Kleef of Robbert van Pluuren. 

Staat er geen geschikte vacature tussen, maar ben jij ervan verzekerd dat je een toevoeging bent voor ons team? Of zoek je een leuke (internationale) afstudeerstage? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet maken we een afspraak voor een kop koffie!