Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Veap Shield United. Wenst u altijd als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste producten of ontwikkelingen? Klik dan hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief. 

Veap Side skirts voor DAF NG

Voor de nieuwe generatie DAF voertuigen waar vanaf de fabriek geen sideskirts leverbaar zijn, biedt Veap Shield United een assortiment sideskirts aan. 

Meer info

Veap V-Box

De Veap V-Box creeert extra opbergruimte aan de binnenzijde van de spoiler. 

Meer info

VEAP Step Extender DAF XG+

Dit keer geen brandstofbesparing of verbeterde aerodynamica. De VEAP Step Extender vergroot de bovenste instaptrede van de DAF XG+. 

 

Meer info

VEAP Shield United presenteert duurzaamste spoiler

We keken uit naar deze internationale automotive beurs. Deze editie staat in het teken van duurzaamheid. VEAP speelt hierop in door de nieuwste ontwikkeling te presenteren: een volledig circulaire spoiler van natuurlijk materiaal. Deze spoiler is geproduceerd uit 100% natuurlijk materiaal op basis van hennep en 100% plantaardige hars. Deze primeur sluit aan bij de duurzaamheidsstrategie.

Meer info

Nieuw assortiment LED lichtplaten DAF New Generation

Inmiddels zijn de nieuwe LED lichtplaten beschikbaar voor de DAF New Generation. De dunne en flexibele LED lichtplaten zijn in diverse maten beschikbaar voor de DAF XF, XG en XG+. 

Meer info