VanPartner by Mercedes-Benz

Afbeelding

Al jaren is VEAP Shield United, in de Automotive-sector, actief om professionalisering door te voeren in de organisatie en producten. Dit blijft een doel op zich, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze klanten constant streven naar kwaliteit en innovatieve oplossingen.

Dit jaar zijn we bekroond voor ons werk en zijn we benoemd tot VanPartner van Mercedes-Benz. Deze certificering is een erkenning van Mercedes-Benz dat VEAP Shield United voldoet aan de normen die Mercedes-Benz stelt aan carrosseriebouwers met betrekking tot afzonderlijke opbouwoplossingen en aan de kwaliteit van verkoop en after sales. Wij zien de certificering als een bekroning van een jarenlange intensieve samenwerking met de Mercedes-Benz organisatie, maar ook als een beginpunt voor een verdere professionalisering van onze organisatie.

De erkenning van VEAP Shield United als VanPartner is ook een voordeel voor klanten die een Antos, Actros, Atego, Arocs, Sprinter en Vito door VEAP Shield United willen laten aanpassen. Zij zijn ervan verzekerd dat het gehele aankooptraject van een aangepast voertuig aan zeer strenge kwaliteitseisen is geboden.

Terug naar het overzicht